Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

با گذشت حدود 20 روز از انخابات شورای اجرایی آیمو، برخی کارشناسان دریایی عدم توفیق ایران برای ورود به این شورا را به دلیل برخی بی‌تدبیری‌ها در حوزه اجرایی دریایی کشور می‌دانند.

به گزارش تین نیوز، ایران امسال در حالی کاندیدادی ورود به شورای اجرایی آیمو نشد که امارات متحده عربی و کویت، دو همسایه دریایی ایران، موفق به عضویت در این شورا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضویت این دو کشور عربی در شورای اجرای آیمو در حالی صورت گرفت که عربستان سعودی نیز برای حضور در این شورا کاندیدا شده بود اما موفق به کسب رای نشد و برای ایران نیز به دلیل کاندیدا نشدن، عضویت در شورای اجرایی سازمان بین‌المللی دریایی به آرزویی دست نیافتنی تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: راستاد از کدام تأثیر‌گذاری سازمان بنادر سخن می‌گوید؟

به گزارش تین نیوز، شورای اجرایی آیمو متشکل از 40 عضو است که همگی از بهترین‌ها و اثرگذارترین کشورها در صنعت حمل و نقل دریایی هستند و این در حالی است که به گفته مسئولان دریایی کشورمان ایران جزو  20 دولت فعال در آیمو است.

برخی کارشناسان دریایی یکی از دلایل این عدم توفیق ایران برای ورود به شورای اجرایی سازمان بین المللی دریایی را به دلیل برخی بی‌تدبیری‌ها در حوزه اجرایی دریایی کشور، وجود بازی‌های سیاسی و فقدان شایسته سالاری در اداره دریایی ایران عنوان کردند.

به گزارش تین نیوز، برخی وظایف شورای اجرایی آیمو بدین شرح است:

- نظارت بر کار سازمان بین المللی دریایی

- برعهده داشتن تمام وظایف مجمع آیمو

- هماهنگی فعالیت‌های کمیته‌های اصلی و فرعی آیمو

- بررسی پیش‌نویس برنامه کاری و برآورد بودجه آیمو

- دریافت گزارشات و پیشنهادات کمیته‌ها و ارسال آنها به مجمع با حق اعمال نظرات و توصیه‌ها

- معرفی دبیرکل آیمو

- اعمال نظر در خصوص توافقنامه بین آیمو و دیگر سازمان‌ها

انتخابات اعضای شورای اجرایی سازمان بین المللی دریانوردی (آیمو)، شامگاه جمعه 8 آذر در لندن برگزار شده بود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: آیمو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۰۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟

علی اکبر صفایی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی درگفت‌وگو با خبرنگار آنا در مورد نقش شرکت‌های دانش بنیان در این سازمان توضیح داد: جلسه هم‌اندیشی مدیرعامل و اعضای هیئت عامل سازمان با بعضی از شرکت‌های دانش بنیان برگزار شد. می‌توان گفت سازمان بنادر و دریانوردی در بحث مراجعه به شرکت‌های دانش بنیان از سازمان‌های پیشرو بوده است.

صفایی گفت: سازمان  بنادر و دریانوردی در سال‌های اخیر در حوزه‌های مختلف مخصوصا تأمین تجهیزات و قطعات مورد نیاز عملیات دریایی و بندری و تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی از توان و دانش متخصصان شرکت‌های دانش بنیان بهره‌گیری کرده است.

بهره‌گیری از خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان

مدیرعامل سازمان بنادر ودریانوردی اعلام کرد:سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان یک سازمان پیشرو با الگو برداری از تجارب موفق بنادر دنیا در بکارگیری فناوری‌های نوین همواره نگاه مثبتی به بهره‌گیری از خدمات بخش خصوصی به ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان داشته است و در حفظ و صیانت از زیر ساخت‌ها و تجهیزات ارزشمند دریایی و بندری موجود و توسعه و ایجاد زیرساخت‌های جدید در حوزه بندری و دریایی تلاش می‌کند.

معاون وزیر راه در پاسخ به این پرسش که چند درصد توانستید از این ظرفیت استفاده کنید، گفت: آمار دقیقی در دست نیست اما بیشتر متمرکز در واحد معاونت مهندسی و امور زیربنایی است و تعداد قراردادهایی که بسته شده کاملا در آنجا موجود است.

صفایی اعلام کرد: به‌طور کلی قراردادهایی در این حوزه داریم و حتی به مرحله تولید هم رسیده است.

تامین قطعات یدکی و تجهیزاتی بندری و دریایی توسط شرکت‌های داخلی

به گفته مدیرعامل این سازمان؛ ۷۶۸ قطعه یدکی و تجهیزاتی بندری و دریایی توسط شرکت‌های داخلی تأمین شده و در نیازسنجی تازه، این سازمان به تأمین ۵۳۴ قطعه از جمله قطعات مخابراتی و الکترونیکی نیاز دارد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • شورای اسلامی بازوی مشورتی برای مدیران کشور
  • مسکو: واشنگتن در ۶ ماه اخیر، شورای امنیت را گروگان گرفته است
  • راه حل مسئله فلسطین، ایجاد کشور مستقل در تمامی سرزمین‌های فلسطینی با پایتختی قدس است
  • وضعیت دستگاه‌های اجرایی در هوشمندسازی بررسی شد
  • برگزاری جلسه کمیسیون راهبردی شورای اجرایی فناوری اطلاعات
  • عضویت فلسطین در سازمان ملل، در راستای رسیدگی به بی عدالتی علیه فلسطینان است
  • مجلس شورای اسلامی، قانون مدیریت یکپارچه شهری را عملیاتی کند
  • تاکید روسیه بر لزوم عضویت فلسطین در سازمان ملل