Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

پالایشگاه‌های نفت جهان واحد‌های پردازش و بخش عملیاتی خود را برای افزایش تولید سوخت‌های کم‌سولفور و گازوئیل دریایی در راستای پیروی از استاندارد‌های سختگیرانه سوخت که از یکم ژانویه ۲۰۲۰ لازم‌الاجرا می‌شود، به روزرسانی کرده اند.

به گزارش تین نیوز به نقل از مانا، به موجب قانون سوخت ۲۰۲۰ سازمان بین المللی دریانوردی آیمو (IMO)، تردد کشتی‌هایی که از یکم ماه ژانویه ۲۰۲۰ از سوخت با محتوی سولفور بیش از نیم درصد استفاده کنند، امکان‌پذیر نخواهد بود، مگر اینکه مجهز به اسکرابر باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درهمین راستا، پالایشگاه‌های نفت جهان واحد‌های پردازش و بخش عملیاتی خود را برای افزایش تولید سوخت‌های کم سولفور و گازوئیل دریایی (MGO) به روزرسانی کرده اند.

شرکت نفت و گاز ساینوپکِ چین (Sinopec Corp) - بزرگترین پالایشگاه جهان- تولید سوخت نفت کوره با سولفور بسیار کم (VLSFO) را در ۱۰ پالایشگاه در چین آغاز کرده است. ساینوپک در نظر دارد ظرفیت ۱۰ میلیون سوخت VLSFO (درحدود ۱۸۰ هزار تُن  در روز) را تا سال ۲۰۲۰ تولید کند. هم‌چنین این شرکت برنامه ساخت ۱۰۰ فروند کَرَجی را تا ظرف سه سال برای عرضۀ سوخت‌ها به کشتی را در دست اقدام دارد.  

شرکت نفتی پتروچاینا (PetroChina) - بزرگترین تولیدکنندۀ نفت چین- متعهد به تولید چهار میلیون تُن VLSFO در سال ۲۰۲۰ شده است. علاوه  بر این، شرکت China Marine Bunker تأمین دست کم چهار میلیون سوخت VLSFO را برای سه ماهۀ چهارم سال ۲۰۱۹ و شش ماهه نخست سال ۲۰۲۰ را تضمین کرده و عرضه به تمامی بنادر اصلی چینی را نیز از سر گرفته است.

شرکت نفت SK Energy- پالایشگاه برتر کره جنوبی- عرضۀ نفت کوره را از ماه اکتبر آغاز کرده است، این شرکت می‌تواند ۲۷ هزار تُن گازوئیل دریایی (MGO) را در روز تولید کند.

شرکت‌های Fuji Oil، Cosmo Energy Holdings و Idemitsu Kosan ژاپن تولید سوخت‌های‌های سازگار با قانون سوخت ۲۰۲۰ آیمو را از ماه اکتبر شروع کرده اند.

در بزرگترین بازار سوخت‌های دریایی جهان، رویال داچ شل (Royal Dutch Shell) - شرکت نفت و گازهلندی/بریتانیایی - نخستین محموله نفت کورۀ کم‌سولفور را از پالایشگاه Pulau Bukom در ماه سپتامبر بارگیری کرد و پالایشگاه نفت Singapore Refining Company در سنگاپور نخستین کارگوی VLSFO خود را عرضه کرد.

شِوْرون (Chevron) - شرکت نفت و گاز آمریکایی- اعلام کرد که ظرفیت عرضۀ سوخت VLSFO و گازوئیل دریایی (MGO) خود را در آسیا طی یک الی دو سال آینده به دو برابر خواهد رساند.

ویتول (Vitol) - شرکت چند ملیتی، به مرکزیت دو کشورهلند و سوئیس و فعال در زمینۀ تولید و مبادله انرژی و کالا- درحال ساخت واحد پردازش نفت خام با ظرفیت ۳۰ هزار بشکه در روز در مالزی برای عرضۀ نفت کورۀ کم سولفور (LSFO) است، این واحد‌ها فعالیت خود را از ماه می ۲۰۲۰ آغاز می‌کنند.

 شرکت نفت و پتروشیمی IRPC Pcl تایلند اعلام کرده است که ۵۲ هزار تن سوخت VLSFO را در ماه نوامبر تولید خواهد کرد، IRPC Pcl نخستین پالایشگاه تایلند به شمار می‌آید که سوخت سازگار با آیمو را تولید و عرضه می‌کند. همچنین شرکت پالایش نفت Indian Oil Corporation عرضۀ سوخت سازگار با قانون سوخت ۲۰۲۰ آیمو را در هند آغاز کرده است.

شرکت Uniper Energy DMCC در دو واحد پردازش نفت خام  در بندر فجیره امارات فعالیت می‌کند که سالانه سه میلیون و ۶۰۰ هزار تن سوخت VLSFO تولید می‌کند. شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز Brooge درنظر دارد پالایشگاهی با ظرفیت تولید ۲۵۰ هزار بشکه نفت خام در روز را برای تولید سوخت کم سولفور راه اندازی کند.    

شرکت نفت Qatar Petroleum قطرعرضه سوخت VLSFO را از ماه اکتبر در بنادر این کشور آغاز کرده است.                                   

این گزارش در پایان نوشت: Peninsula Petroleum- عرضه کننده جهانی سوخت‌های دریایی- در نظر دارد تحویل سوخت VLSFO را به ۶۰۰ هزار تُن تا پایان سال در اروپا و آمریکا افزایش دهد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: سوخت کم سولفور شرکت پالایشگاه جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۶۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه یزد؛ بر این اساس شهروندان یزدی می توانند برای رفع قطعی تلفن ثابت با شماره ۲۰۲۱ واحد ارتباطات مردمی مخابرات یزد جهت راهنمایی تماس بگیرند و مشتریان اینترنت مخابرات منطقه یزد می توانند از طریق سامانه جامع ۲۰۲۰ از خدمات اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات در زمینه های فروش، پاسخگویی و پشتیبانی سرویس های مخابرات بهره مند شوند.

به منظور سرعت بخشیدن به فرایند پشتیبانی و فروش و همچنین افزایش پاسخگویی و ارائه سرویس بهتر به مشتریان، سامانه ۲۰۲۰ به صورت متمرکز و در تمام ساعات شبانه‌روز پاسخگوی پرسش ها، پیشنهادها و شکایت های مشترکان تلفن ثابت است.

متقاضیان می توانند از طریق این سامانه در خواست خرید سرویس های مورد نظر خود را به کارشناسان اعلام و پشتیبانی لازم را از این مرکز دریافت کنند. ثبت خرابی سرویس هایی مانند اینترنت پرسرعت ADSL، اینترنت پرسرعت VDSL، تانوما و تلویزیون اینترنتی (IPTV) به صورت مکانیزه و یا پس از اتصال به اپراتور از دیگر خدمات سامانه ۲۰۲۰ است.

گفتنی است؛ سامانه پاسخگویی ۲۰۲۰ به‌صورت روزانه حجم انبوهی از تماس‌ها را پشتیبانی می‌کند و تمام کارکنان و مدیران در مجموعه گسترده مخابرات ایران با تلاش و اجرای راه‌کارهایی به همراه آموزش و نظارت مؤثرتر بر پرسنل، به دنبال پاسخگویی با کمترین نقص و در سریع‌ترین زمان ممکن هستند.

کد خبر 6093199

دیگر خبرها

  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی 
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • موشک با سوخت موم شمع به مدار رفت
  • اولین موتور سیکلت CNG جهان رونمایی می‌شود
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • ۵۳ نکته از نامه‌ای برای زندگی
  • معمای بنزین در ایران
  • واحد تولید آمونیاک سبز در بندرعباس احداث می‌شود
  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد
  • افزایش ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس