Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل سازمان بین‌المللی دریانوردی سال ۲۰۱۹ را سال اقدام برای شکستن تمامی موانع و قدرتمندسازی زنان در جامعه دریایی نام‌گذاری و تاکید کرد: توانمندسازی بانوان تنها یک ایده و مفهوم ساده نیست؛ بلکه یک ضرورت است که به اقدام محکم و مثبت برای مواجهه با موانع عمیق ساختاری، سازمانی و فرهنگی نیاز دارد.

به گزارش ایسنا، کیتاک لیم دبیرکل سازمان بین المللی دریانوردی(IMO) در پیامی به مناسبت روز جهانی دریانوردی ۲۰۱۹ اظهار کرد: کشتیرانی همواره یک صنعت کنترل شده توسط مردان بوده است و همین وضعیت درباره بسیاری از شغل‌ها و حرفه‌های وابسته در جامعه دریایی صدق می‌کند، اما این روند در حال تغییر است و دلایل بسیاری برای چرایی این تحول وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیتاک لیم در این پیام که توسط ماندانا منصوریان نماینده سازمان بنادر در سازمان بین المللی دریانوردی قرائت شد، با بیان اینکه برابری جنسیتی به عنوان یکی از سکوهای کلیدی شناخته شده است که مردم می توانند بر اساس آن، آینده پایداری را بسازند، افزود: این مسئله یکی از ۱۷ هدفی است که از دستور کار توسعه پایدار سازمان ملل حمایت می کند؛ دستور کاری که کشورهای سراسر جهان به اجرای آن متعهد شده‌اند.

وی ادامه داد: جامعه دریایی اگر نتواند توانمند سازی بانوان را در محیط کار به درستی محقق کند، استعدادهای فراوانی را از دست می دهد. گروه های متفاوت جنسیتی میزان بهره بالاتری نسبت به گروه های تشکیل شده از مردان دارند و محیط‌های کاری با جنسیت متفاوت و رضایت‌مندی شغلی، مشارکت و بقای شغل کارکنان را بیشتر و بهتر ترغیب می‌کنند.

دبیر کل آیمو اظهار کرد: تحقیقات نشان می دهد شرکت‌های با درصد بالاتری از زنان در موقعیت های مدیریتی ارشد ، به صورت قابل توجهی نسبت به آنهایی که این موقعیت را ندارند، بهتر عمل می‌کنند.

کیتاک ‌لیم خاطر نشان کرد: آیمو بیش از ۳۰ سال است که کمپین موفقیت آمیزی را برای تقویت و انگیزه بخشی زنان در جامعه دریایی ایجاد کرده است. البته کارهای زیادی باقی مانده و این امر نیازمند این است که جامعه دریایی از جمله کشورهای عضو آیمو و صنایع دریایی گرد هم آیند و بر این باور متعهد شوند که زنان به راستی توانمند شده‌اند.

وی گفت: موضوعات زیادی در این مورد از قبل وجود داشته است و مانیز امسال مایلیم تا جایی که امکان دارد، روی آنها تمرکز کنیم. بنابراین اجازه دهید، سال ۲۰۱۹ را به سال اقدام برای شکستن تمامی موانع و قدرتمند سازی زنان در جامعه دریایی تبدیل کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان بنادر و دریانوردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۵۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان همکاری‌ اسلامی از همه کشورها خواست کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، سازمان همکاری اسلامی در بیانیه ای با استقبال از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمت شناختن کشور فلسطن افزود که این اقدام مهم با قوانین بین المللی و قطعنامه های سازمان ملل متحد در این زمینه همخوانی دارد و به مردم فلسطین این امکان را می دهد تا بتوانند برای حقوق مشروع خود از جمله حق بازگشت، تعیین سرنوشت خویش و تشکیل کشور مستقل فلسطین بر اساس مرزهای ۴ ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس تلاش کنند.

این سازمان که متشکل از ۵۷ کشور مسلمان است بار دیگر از همه کشورهای جهان که هنوز کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته اند خواست تا در اسرع وقت در حمایت از مردم فلسطین در به رسمیت شناختن کشور فلسطین و انجام تلاش های بین المللی با هدف پایان دادن به اشغالگری رژیم اسرائیل و تحقق صلح و ثبات در منطقه و اجرای مصوبات بین المللی مرتبط، اقدام کنند.

جمهوری ترینیداد و توباگو روز پنجشنبه در تصمیمی که در جلسه شورای وزیران این کشور اتخاذ شد، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت.

این تصمیم بر اساس توصیه وزیر امور خارجه جمهوری ترینیداد و توباگو اتخاذ شد و بر اساس شورای وزیران این کشور تصمیم گرفت که با هدف تحقق صلح پایدار از طریق تقویت اجماع رو به افزایش بین المللی در مورد مساله فلسطین، تشکیل کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسد.

در بیانیه دولت ترینیداد و توباگو همچنین آمده است: به رسمیت شناختن کشور فلسطین یک امر اخلاقی و عادلانه و بیانگر خواسته‌های مشروع ملت فلسطین و حمایت از آنها است.

ترینیداد و توباگو (Trinidad and Tobago) با نام رسمی جمهوری ترینیداد و توباگو کشوری جزیره‌ای در دریای کارائیب واقع در شمال آمریکای جنوبی است. این کشور در فاصله ۱۱ کیلومتری سواحل ونزوئلا و ۱۳۰ کیلومتری سواحل گرانادا واقع شده و به خاطر ذخایر نفت و گاز خود معروف است.

پیشتر نیز جامائیکا و باربادوس در آوریل گذشته اعلام کردند که کشور فلسطین را به رسمیت می شناسند.

پیشتر «ریاض منصور» سفیر و نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل متحد از رایزنی‌های جاری در زمینه به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی چند کشور خبر داده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان همکاری‌ اسلامی از همه کشورها خواست کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند
  • اخطار جدی و دستور وزیر به تاج درباره زنان تماشاگر
  • حامیان دروغین زنان ایران دختران دانشجورا در خیابان لگدمال می کنند
  • حامیان آزادی زنان ایران دختران دانشجورا در خیابان لگد مال می کنند
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • باشگاه پرسپولیس: وقاحت رخ داده در آزادی توهین به همه زنان بود
  • سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • توسعه زیرساخت‎‌های شهری و توانمندی‌سازی شهروندان راهکار رویایی با بحران‌ها است
  • شرایط نامساعد دریا اسکله های گردشگری قشم را تعطیل کرد