Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه سازمان بنادر و دریانوردی، «ماندانا منصوریان» نماینده سازمان بنادر و دریانوردی ایران در سازمان جهانی دریانوردی، به عنوان نایب رئیس کمیته همکاری‌های فنی سازمان بین المللی دریانوردی انتخاب شد.

در نشستی که در مقر سازمان بین المللی دریانوردی (آیمو) در لندن برگزار شد، منصوریان توانست با کسب اکثریت آرای کشورهای عضو سازمان بین المللی دریانوردی به سمت نایب رئیسی کمیته همکاری‌های فنی سازمان بین المللی دریانوردی دست یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منصوریان اولین نایب رئیس زن کمیته همکاری‌های فنی سازمان بین المللی دریانوردی به شمار می‌رود؛ کمیته همکاری‌های فنی سازمان بین المللی دریانوردی یکی از پنج کمیته اصلی سازمان بین المللی دریانوردی و مسئول ارائه کمک‌های فنی به ویژه به کشورهای در حال توسعه و ارتقای توانایی آنها در اجرای مقررات بین المللی مرتبط با ایمنی، امنیت و حفظ محیط زیست دریایی است.

منصوریان گفت: این هفته شصت و نهمین اجلاس کمیته همکاری‌های فنی آیمو در مقر سازمان بین المللی دریانوردی در لندن برگزار شد و یکی از دستورکارهای این جلسه، انتخاب رئیس و نایب رئیس کمیته یاد شده برای ۲ سال آینده بود.

نماینده ایران در سازمان بین‌المللی دریانوردی افزود: ایران از ماه‌ها قبل در راستای سیاست‌های کلان خود در حوزه همکاری‌های فنی آیمو نامزدی خود را برای کمیته همکاری‌های فنی آیمو اعلام کرده بود و خوشبختانه با رأی قاطع اعضا شاهد رقم خوردن نتیجه مثبت و موفقیت آمیزی برای ایران بودیم.

وی درباره نحوه انتخاب ایران در کمیته همکاری‌های فنی آیمو افزود: در حال حاضر ۱۷۴ کشور عضو سازمان جهانی دریانوردی و ۳ کشور نیز به طور غیر وابسته عضو این سازمان هستند.

نماینده ایران در سازمان بین المللی دریانوردی یادآور شد در انتخابات آیمو، تا زمانی که مخالفتی مبنی بر نامزدی یکی از اعضا وجود نداشته باشد، انتخاب، بر اساس رأی بر اجماع خواهد بود.

وی اظهار داشت: ایران از سال ۱۹۵۸ میلادی عضو سازمان جهانی دریانوردی بوده است. در حال حاضر این سازمان متشکل از ۵ کمیته اصلی است که کمیته همکاری‌های فنی یکی از این کمیته‌ها قلمداد می‌شود.

منصوریان درباره اهمیت کمیته همکاری‌های فنی آیمو به ویژه برای ایران گفت: نقش آموزش و تربیت نیروهای انسانی به خصوص برای کشورهای در حال توسعه از موضوعات مهم و مورد بحث این کمیته است، بنابراین ریاست بر کمیته همکاری‌های فنی آیمو برای ایران جایگاه ویژه ای دارد.

وی اضافه کرد: انتخاب ایران برای ریاست کمیته همکاری‌های فنی آیمو این امکان را برای کشور فراهم می‌کند تا نقش موثرتری در این سازمان بین المللی و سایر کمیته‌های آن داشته باشد.

نماینده ایران در سازمان بین المللی دریانوردی اذعان داشت: با ریاست بر این کمیته، شرایط تصمیم گیری ایران درباره تخصیص دوره‌های آموزشی و استفاده از خدمات و کمک‌های کمیته همکاری‌های فنی برای آموزش و تقویت نیروی انسانی در بخش دریا مهیا خواهد شد.

وی گفت: با ریاست بر کمیته همکاری‌های فنی آیمو تعامل نزدیکتری با دبیرخانه خواهیم داشت و از ظرفیت‌های موجود در این سازمان برای کشورمان بهره می‌بریم.

منصوریان در باره حضور بانوان در این سمت در سازمان جهانی دریانوردی نیز گفت: طبق اعلام دبیرخانه این سازمان، از زمان الحاق ایران به کنوانسیون‌های آیمو، این اولین بار است که یک خانم از ایران به سمت نایب رئیسی یکی از کمیته‌های اصلی سازمان جهانی دریانوردی منصوب می‌شود.

وی تاکید کرد: ایران در همه موارد فنی آیمو همواره نقش پررنگ و مؤثری ایفا کرده است و براساس طبق همه اعضای سازمان و همچنین دبیرکل آیمو، ایران نقشی کلیدی در سازمان جهانی دریانوردی داشته است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تهران ایرنا بنادر و دریانوردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۲۶۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟

علی اکبر صفایی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی درگفت‌وگو با خبرنگار آنا در مورد نقش شرکت‌های دانش بنیان در این سازمان توضیح داد: جلسه هم‌اندیشی مدیرعامل و اعضای هیئت عامل سازمان با بعضی از شرکت‌های دانش بنیان برگزار شد. می‌توان گفت سازمان بنادر و دریانوردی در بحث مراجعه به شرکت‌های دانش بنیان از سازمان‌های پیشرو بوده است.

صفایی گفت: سازمان  بنادر و دریانوردی در سال‌های اخیر در حوزه‌های مختلف مخصوصا تأمین تجهیزات و قطعات مورد نیاز عملیات دریایی و بندری و تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی از توان و دانش متخصصان شرکت‌های دانش بنیان بهره‌گیری کرده است.

بهره‌گیری از خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان

مدیرعامل سازمان بنادر ودریانوردی اعلام کرد:سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان یک سازمان پیشرو با الگو برداری از تجارب موفق بنادر دنیا در بکارگیری فناوری‌های نوین همواره نگاه مثبتی به بهره‌گیری از خدمات بخش خصوصی به ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان داشته است و در حفظ و صیانت از زیر ساخت‌ها و تجهیزات ارزشمند دریایی و بندری موجود و توسعه و ایجاد زیرساخت‌های جدید در حوزه بندری و دریایی تلاش می‌کند.

معاون وزیر راه در پاسخ به این پرسش که چند درصد توانستید از این ظرفیت استفاده کنید، گفت: آمار دقیقی در دست نیست اما بیشتر متمرکز در واحد معاونت مهندسی و امور زیربنایی است و تعداد قراردادهایی که بسته شده کاملا در آنجا موجود است.

صفایی اعلام کرد: به‌طور کلی قراردادهایی در این حوزه داریم و حتی به مرحله تولید هم رسیده است.

تامین قطعات یدکی و تجهیزاتی بندری و دریایی توسط شرکت‌های داخلی

به گفته مدیرعامل این سازمان؛ ۷۶۸ قطعه یدکی و تجهیزاتی بندری و دریایی توسط شرکت‌های داخلی تأمین شده و در نیازسنجی تازه، این سازمان به تأمین ۵۳۴ قطعه از جمله قطعات مخابراتی و الکترونیکی نیاز دارد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • شرکت هیات افغانستان در نشست‌های بین‌المللی
  • سازمان همکاری‌ اسلامی از همه کشورها خواست کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند
  • سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد
  • سازمان همکاری‌ اسلامی به رسمیت شناختن کشور فلسطین را خواستار شد
  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن
  • تجلیل سایت کمیته بین المللی پارالمپیک از ملی پوش اردبیلی گلبال
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون والیبال ایران و عمان
  • توافق ایران و امارات برای تقویت همکاری‌های تجاری
  • آژانس به مسیر عقلانیت باز می گردد؟